ALLES OVER DE BREINFOTO

We maken een foto van jouw brein om te zien waar jouw klachten en krachten liggen. We zien in deze korte tijd bijzondere hersenactiviteiten, zoals stress, energie, angst, spanning en nog 50 andere dingen die jou mogelijk remmen in het gelukkig zijn.
0
BRAINFIES
0
COACHES
0
%
TEVREDENHEID

Wat zien we in de breinfoto?

null

Een breinfoto is een thematische weergave van jouw breincapaciteiten. We kunnen zien hoe iemands in elkaar zit en wat de talenten en valkuilen zijn van diegene. Een deel van de uitkomsten zullen een bevestiging zijn van iemands vermoedens, maar het komt vaak voor dat de uitkomsten verrassend zijn. Deze verrassende uitkomsten noemen wij ‘de blinde vlek’: dat is gedrag of een reactiepatroon dat een persoon zichzelf heeft aangeleerd (gekregen) en vaak wordt bestempeld met: “zo ben ik toch?”. Gedragingen die een belemmering kunnen zijn in het dagelijks leven en die onnodig veel energie kosten.

Hieronder 15 van de 50 resultaten die
uit een breinfoto komen:

 • Energie
 • Verdriet
 • Stress
 • Zelfbeeld
 • Doorzettingsvermogen
 • Passie
 • Voorstellingsvermogen
 • Slaapkwaliteit
 • IQ & EQ
 • Actiebereidheid
 • Gevoeligheid
 • (Hoog)sensitiviteit
 • Mentale & fysieke fitheid
 • Alertheid
 • Instinct

Hoe werkt het?

Het maken van een breinfoto is heel gemakkelijk. Je maakt een afspraak met een breinfotograaf bij jou in de buurt. Je neemt plaats in een comfortabele stoel en kijkt vijf minuten naar een scherm waar de visualisaties van jouw brein live worden weergegeven. Je hoeft verder niets te doen tijdens het meten en na tien minuten is jouw breinfoto klaar. Bekijk de video om een impressie te krijgen hoe zo’n breinfoto wordt gemaakt.

Wat voor toelichting kan ik verwachten?

Wanneer de breinfoto is gemaakt krijg je 30 minuten lang een toelichting op jouw persoonlijke uitkomsten. Ook kan je van ons gericht advies verwachten hoe jij bepaalde krachten beter kunt benutten en klachten kunt aanpakken via coaching of zelfhulp. Met als doel: een bewust en controleerbaar leven, waarin je de dingen kunt nastreven die je gelukkig maken, gebaseerd op je eigen persoonlijke kwaliteiten. Zie de video-impressie van een live meting op de radio, waarin een DJ wordt gemeten en een toelichting krijgt op zijn breinfoto.

Bewezen meetmethode

De afgelopen 15 jaar hebben wij intensief onderzoek gedaan naar het menselijk brein. In de afgelopen 10 jaar hebben we al ruim 3000 breinfoto’s gemaakt. Deze metingen liggen ten grondslag aan de conclusies van ons onderzoek om een verklarend model te ontwikkelen.

We hebben verbanden gevonden tussen hersenfrequenties en:

 • menselijk gedrag
 • onbewuste conditionering
 • hormonale activiteit
 • neurotransmitters

We helpen mensen zichzelf te begrijpen waardoor ze als persoon groeien.

Ons onderzoek

Ons breinverklaringsmodel, of het hersenscan-systeem is gebaseerd op de verbinding tussen hersenfrequenties en hormonen / neurotransmitters. Deze relatie bestaat vandaag de dag (nog) niet in de wetenschap. De functie die emoties daarin hebben is ook niet bekend en men is zich niet bewust dat emoties worden geactiveerd door overtuigingen. Overtuigingen die mensen door het leven opgebouwd hebben, overtuigingen die een drempel of blokkade kunnen zijn op dagelijkse dingen. Op deze manier wordt de feedback naar het bewustzijn verstoord. Dit is een enorme beperking voor de mensheid omdat niemand zich bewust is van deze verstoring.

Technische uitleg
van een breinfoto

Je hersenen zenden allerlei gevoelige signalen uit. Deze kun je meten en zichtbaar maken in een elektro-encefalogram (EEG). Nu wordt dat nog in ziekenhuizen of gespecialiseerde centra gedaan, maar binnen enkele jaren gaat dit net zo eenvoudig als het meten van je hartslag of bloeddruk. Het ruwe EEG signaal wordt vervolgens bewerkt, waardoor data over verschillende breinfrequenties beschikbaar komen. Deze data vertellen alles over de status van je brein in relatie tot energie, sensitiviteit en een diversiteit aan verstoringen en kwaliteiten. Maar ook kwaliteiten worden hiermee meetbaar. Wil je meer weten over de technische onderbouwing van een breinfoto? Neem dan contact met ons op. We werken graag samen met mooie initiatieven die een bijdrage leveren aan het geluk van de mens.

Waar kan ik een
breinfoto laten maken?

De vaste standplaats is nu nog Doetinchem en op inschrijving op diverse flexibele locaties in Nederland, waaronder o.a. Utrecht, Amsterdam, Breda, Groningen. In de nabije toekomst kan je een breinfoto laten maken op vaste locaties in Nederland. Ook staan we door het hele land op events of doen metingen op uitnodiging bij bijvoorbeeld bedrijven.

Bekijk hier alle locaties

Ter naslag: de Brainfie app

null

De breinfoto kan je altijd en overal bekijken of aan je omgeving laten zien via de Brainfie app. Een volledig beveiligde omgeving waarin jouw resultaten begrijpelijk en visueel worden weergegeven. Om de breinfoto begrijpelijk te maken hebben we een metaforisch visueel model bedacht, een kast. Wat een vreemde metafoor denk je misschien? Het werkt heel eenvoudig. De kast bestaat uit twee deuren en de inhoud op de schappen. De deuren vertegenwoordigen energie en stress. Als deze niet in balans zijn kan je ook niet in de kast kijken. Zodra de deuren open kunnen kan je de resultaten op de schappen van de kast bekijken en ermee aan de slag gaan. Wij noemen dit: jouw “echte ik” uit de kast.

Bij het eerste gebruik van de app wordt het volledig aan je uitgelegd.

Energie

Fitheid & Energiebalans

Stress

Zelfbeeld & Gedrag

Bekijk de ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan

null

Hoe Brainfie is ontstaan

Bedenker Brainfie

Het verhaal van Guus Bruijsten

Altijd ben ik gefascineerd geweest door de psyche van de mens en het begrijpen van menselijk gedrag. Ik heb veel worstelende mensen gezien tijdens mijn leven en merkte dat het een relatie had met gebeurtenissen uit het verleden. Ik zag dat deze mensen eindeloos repeterende programma’s afdraaiden.

In 1998, op 38-jarige leeftijd, was het eurekamoment. Als een klap bij heldere hemel. Ik werd me ervan bewust dat ik op 9-jarige leeftijd mijn gevoel had uitgeschakeld en mijn ouders niet langer als autoriteit accepteerde. Eerst was ik heel erg verdrietig en later vooral boos. “Waarom had niemand me gewaarschuwd, hoe kon dit?!”, dacht ik. Ik was boos op iedereen; mijn ouders, school en iedereen in mijn buurt.

In het moment dat ik bedaarde, zag ik dat iedereen dit op een bepaalde manier zo deed. Dus werd ik boos… lees hier Guus zijn volledige verhaal.

Team Brainfie

We vinden het geweldig om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ons team gepassioneerde breinanalisten heeft jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van de breinmeting en is nu zo ver dat onze breinmeting en behandelmethode voor iedereen toegankelijk is. Ons doel? Mondiaal de mensheid gelukkiger maken door mensen bewust te maken van hun eigen gedrag en drempels, zodat ze krachtiger worden in hun echte ik.