ALLES OVER EEN BRAINFIE

Brainfie: de eerste selfie van jouw brein waarin je. Binnen 10 minuten geven we inzicht in de status van je brein in relatie tot energie, hoog sensitiviteit, talenten en blokkades.
BRAINFIE
€ 190
(incl. BTW)
DUUR: 1 UUR
0
BRAINFIES
0
COACHES
0
%
TEVREDENHEID

Hoe werkt het?

De afgelopen 15 jaar hebben wij intensief onderzoek gedaan naar het menselijk brein. Met deze kennis hebben wij een unieke behandelmethode voor coaching ontwikkeld. In deze behandelmethode start je met een neuro analyse van je brein; breinsignalen vertellen namelijk alles over het menselijk gedrag, gevoel en emoties.

 

“Het meten van je brein is bijna zo

eenvoudig als het meten van je hart”

 

Je hersenen zenden allerlei gevoelige signalen uit, deze kun je meten en zichtbaar maken in een elektro encefalogram (EEG). Nu wordt dat nog in ziekenhuizen of gespecialiseerde centra gedaan, maar binnen enkele jaren gaat dit net zo eenvoudig als het meten van je hartslag of bloeddruk. Het ruwe EEG signaal wordt vervolgens bewerkt, waarmee data over verschillende breinfrequenties beschikbaar komen. Deze data vertellen alles over de status van je brein in relatie tot energie, sensitiviteit en een diversiteit aan verstoringen. Maar ook kwaliteiten worden hiermee meetbaar.

De Brein Analisten

Guus Bruijsten

Brein Analist

Sylvia Bruijsten

Brein Analist

Hans van der Meeren

Brein Analist

Irma Peters

Brein Analist

Bekijk hieronder onze aanpak

1. EEN BRAINFIE

De eerste breinmeting kan spannend voelen, maar dat is totaal onnodig. In een fijne ruimte, die voelt als een woonkamer, zal een breinanalist samen met jou de breinmeting voorbereiden en de sensoren op jouw hoofd bevestigen. Vervolgens zit je 5 minuten stil, zodat jouw signalen goed geregistreerd kunnen worden.

1.

2.

2. DE NABESPREKING

Dit was het al. Jouw persoonlijke uitkomsten bespreek je samen met jouw breinanalist. Hij/zij geeft jou toelichting op onderdelen die aandacht behoeven en tips hoe je dit kunt aanpakken. Indien gewenst adviseren we je een coach die jou kan helpen bij het aangaan van jouw uitdagingen.

3. BRAINFIE APP

Je wilt de informatie natuurlijk later nog eens kunnen bekijken of aan iemand laten zien. Dat kan met de Brainfie app. Na de breinmeting krijg jij jouw persoonlijke en beveiligde inloggegevens van de Brainfie app.

3.

Ter naslag:
Jouw persoonlijke Brainfie

De uitkomsten van de breinmeting geven we weer op een visueel begrijpelijke manier in de Brainfie app. De resultaten worden uitgedrukt in een metaforische kast die reageert op jouw persoonlijke resultaten. Hoe verder de deuren openstaan, (linkerdeur staat voor energie en rechterdeur staat voor stress) hoe dichter je bij jezelf staat. Wij noemen dit: jouw “echte ik” uit de kast.

Bij het eerste gebruik van de app wordt het volledig aan je uitgelegd.

Energie

Fitheid & Energiebalans

Geconditioneerd
gedrag

Emoties & Gedrag

Stress

Zelfbeeld & Gedrag

De voordelen van de app

INTUÏTIEF

Snel en gemakkelijk je resultaten bekijken, de uitkomsten zijn lekker visueel gemaakt.

DUURZAAM

Doorlopend je resultaten meten en te koppelen aan andere apps om voortdurend te verbeteren.

VEILIG

Unieke beveiliging van data, jouw gegevens zijn in goede handen en worden met niemand gedeeld.

Bekijk de oplossingen van mensen die je zijn voorgegaan

Klik op een client en zie de resultaten van zijn kast en de oplossing waarmee hij geholpen werd.

CLIENTEN
OPLOSSINGEN
CLIENTEN
OPLOSSINGEN

Eureka, het licht gezien!

Ons Brainfie team

We vinden het geweldig om mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ons team gepassioneerde breinanalisten hebben jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van de breinmeting en zijn nu zo ver dat we onze breinmeting en behandelmethode voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Ons doel? Mondiaal de mensheid gelukkiger maken doordat we mensen bewust maken van hun eigen gedrag en drempels, zodat ze krachtiger worden in hun echte ik.